Søg i denne blog

onsdag den 4. april 2012

Linkedin på trappene med ny opdatering

Værktøj på vej til at skabe overblik over potentielt interessante "connections"

LinkedIn har i denne uge opdateret en central funktion, der nu producerer personlige forslag til mennesker, du måske kender og ønsker at "connecte" med.

"People you may know"-værktøjet, som var blevet placeret i øverste højre hjørne af skærmen, når du logger ind, viser tre potentielle "connections". I de næste par uger, vil LinkedIn udrulle et mere omfattende version, der gør det en hel del lettere at finde nye "connections" 

Den nye  "People you may know" funktion er i øjeblikket i beta. Den bruger en LinkedIn algoritme, der tager hensyn til faktorer såsom dit eksisterende netværk, tidligere arbejdspladser, og hvor du har gået i skole, til at producere en kategoriseret portefølje af potentielle "connections".

Hvis funktionen ikke er rullet ud til dig endnu, kan du stadig afprøve det nye LinkedIn  "People you may know" værktøj. http://www.linkedin.com/people/pymk
Når du besøger siden, vil du bemærke en række ikoner i toppen - det er det netværk, som LinkedIn algoritmen har bestemt, du måtte have som mulige "connections". Du kan klikke på +-symbolet for at udvide for at se alle i dine netværk.

Thomas Helgesen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar